Založ si blog

Koniec predčasných volieb – príde zmena ? alebo ostávame tam kde sme aj doteraz boli ?

 

 

Dnešný deň celé Slovensko netrpezlivo čakalo na výsledky volieb. Na otázku ,či už príde zmena má už jasnú predstavu väčšina Slovákov. Každý z nás mal šancu voliť a spoločne tú zmenu naplniť. Veľa ľudí hodilo prázdne obálky alebo nešlo k voľbám.

A to prečo ?  Na to existuje hneď viacero dôvodov. Buď tento občan je sklamaný z vládnutia politikov z minulých vlád a tím si spravil u nich veľkú nedôveru a je až ták sklamaný ,že hádže každého do jedného vreca. A to bola chyba. Preto že skutočne tam boli strany ktorím sa dalo dôverovať a stáli za tou zmenou.

 

Veľa ľudí nemalo prehlad !

Veľa ľudí si nevedelo vo voľnom čase si nájsť čo na aktuálnejšie informácie o svojej vytipovanej strane. A preto nemali dobrý prehlad. Môže to byť spôsobené aj tím ,že nemali prístup k slobodným informáciám ako je napríklad internet. Napr: poznám veľa ľudí z okolia ,ktorí išli voliť. Keď som sa spýtal prečo ideš túto stranu voliť ,ták málo ľudí z nich malo postačujúcu odpoveď.

Jeden mi povedal ,lebo mu je sympatický názov strany a preto ju chce voliť. Druhy nevedel kto je v tej strane a ide ju voliť preto lebo ju idú voliť aj jeho kamaráti a rodičia. Ja si myslím ,že takýchto voličov bolo včera celkom dosť. A tím to možno podporili strany ,ktoré nám môžu v budúcnosti uškodiť.

Voliť by mal isť len ten ,ktorí je dostatočne presvedčený lebo ide rozhodovať o osude a charaktere Slovenskej Republiky.

Nejdem nikomu vyčítať kto koho volil ,to už je tak povediac jeho vec. Ale nech sa potom nesťažuje na situácie spôsobené jeho nesprávnym rozhodnutím. Lebo to už by bol neskoro. Naspäť cesta nemožná.

 

Prajem pekný deň 🙂

 

 

 

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1857x
Priemerná čítanosť článkov: 1857x

Autor blogu

Kategórie

Archív