Založ si blog

Koniec predčasných volieb – príde zmena ? alebo ostávame tam kde sme aj doteraz boli ?

 

 

Dnešný deň celé Slovensko netrpezlivo čakalo na výsledky volieb. Na otázku ,či už príde zmena má už jasnú predstavu väčšina Slovákov. Každý z nás mal šancu voliť a spoločne tú zmenu naplniť. Veľa ľudí hodilo prázdne obálky alebo nešlo k voľbám.

A to prečo ?  Na to existuje hneď viacero dôvodov. Buď tento občan je sklamaný z vládnutia politikov z minulých vlád a tím si spravil u nich veľkú nedôveru a je až ták sklamaný ,že hádže každého do jedného vreca. A to bola chyba. Preto že skutočne tam boli strany ktorím sa dalo dôverovať a stáli za tou zmenou.

 

Veľa ľudí nemalo prehlad !

Veľa ľudí si nevedelo vo voľnom čase si nájsť čo na aktuálnejšie informácie o svojej vytipovanej strane. A preto nemali dobrý prehlad. Môže to byť spôsobené aj tím ,že nemali prístup k slobodným informáciám ako je napríklad internet. Napr: poznám veľa ľudí z okolia ,ktorí išli voliť. Keď som sa spýtal prečo ideš túto stranu voliť ,ták málo ľudí z nich malo postačujúcu odpoveď.

Jeden mi povedal ,lebo mu je sympatický názov strany a preto ju chce voliť. Druhy nevedel kto je v tej strane a ide ju voliť preto lebo ju idú voliť aj jeho kamaráti a rodičia. Ja si myslím ,že takýchto voličov bolo včera celkom dosť. A tím to možno podporili strany ,ktoré nám môžu v budúcnosti uškodiť.

Voliť by mal isť len ten ,ktorí je dostatočne presvedčený lebo ide rozhodovať o osude a charaktere Slovenskej Republiky.

Nejdem nikomu vyčítať kto koho volil ,to už je tak povediac jeho vec. Ale nech sa potom nesťažuje na situácie spôsobené jeho nesprávnym rozhodnutím. Lebo to už by bol neskoro. Naspäť cesta nemožná.

 

Prajem pekný deň 🙂

 

 

 

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1855x
Priemerná čítanosť článkov: 1855x

Autor blogu

Kategórie

Archív